Espanya,  On menjar?,  Pendonejant

Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ramonet

El local-casa de Can Ramonet és polit i modern, però amb detalls que al client no fan perdre de vista que es tracta d’un restaurant de tota la vida, d’un barri mariner. Vaja, un lloc força agradable, tot i que un xic recarregat i aprofitat al límit, pel meu gust. Em va atendre un senyor molt correcte i, molt ràpid, tot i que al ser a mitja tarda, el local era gairebé buit.

 

 

Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ramonet ~ Espanya On menjar? Pendonejant  ~ La ragazza col mattarello

 

La primera cosa que em va cridar l’atenció va ser el fet que la bomba fos coberta per una salsa, que servia per a totes dues: la picant i l’all i oli. S’hi notava molt, molt més l’all, que no pas el picant, que era només testimonial. El meu punt preferit d’aquesta bomba de mida mitjana és l’arrebossat. Tira més a panko, que al pa ratllat tradicional.Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ramonet ~ Espanya On menjar? Pendonejant  ~ La ragazza col mattarello

Molt cruixent i lleuger. La patata aixafada no era gens seca i tenia una mica de pebre negre. De carn, al mig, no n’hi havia massa i era saltejada de manera simple. Costava 1,95 euros.

En conjunt, he de dir que no estava gens malament, especialment la crosta cruixent i lleugera

Si et va agradar la meva recepta, votala! Gràcies!

1 estrella2 estrelles3 estrelles4 estrelles5 estrelles (Sense valoració)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *