Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ganassa

Per Mia Mattarello

  Home»Pendonejant»On menjar?»Espanya»Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ganassa
  Categoria: Espanya, On menjar?, Pendonejant
  Ingredients: ~ ~ ~
  Comentaris: Cap

Reconec que hi vaig anar en un mal moment, en comparació als altres bars o restaurants on he anat a fer la prova de la bomba. Tenien la terrassa a petar i, per tant, no puc valorar el tracte que vaig rebre de la mateixa manera que als altres llocs, perquè, pobra gent, anaven de cul i, els pobres es veien molt cansats. Tot i així, tot sigui dit, anaven força ràpids. Tampoc en valoraré l’interior, perquè ni hi vaig treure el cap. Vaig preferir fer una mica la guiri i posar-me a la terrassa que tenen a la plaça de la Barceloneta, que és la mar de bonica.

Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ganassa ~ Espanya On menjar? Pendonejant  ~ La ragazza col mattarello

Era tota agradable a la vista, aquella bomba, amb la miqueta de cibulet pel damunt de les sales. De mida mitjana i arrebossat ni massa prim, ni massa capa de ciment, em va cridar molt l’atenció la salsa picant, on directament es veuen les llavors del bitxo que li dona nom. Força potent. L’all i oli és també d’aquells pels amants de les emocions fortes i d’estómacs poc delicats. Per aquesta raó, al final ja no sabia ben bé detectar si només hi havia all a la salsa, o bé n’hi havien posat també a la patata i el sofregit, que tant uns com altres duien una quantitat considerable de julivert. La quantitat de carn era més que decent, però la vaig trobar un pèl seca. Em va tallar una mica el rollo el fet que la crosta tenia clarament gust de peix. Allò o bé s’havia fregit amb el mateix oli de molts peixets o algun invent de l’estil… Costava 1,70.

Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ganassa ~ Espanya On menjar? Pendonejant  ~ La ragazza col mattarello

Pel meu gust el conjunt pecava una mica massa de quantitat d’all, però conec gent que adora aquest excés en qualsevol plat o tapa que el dugui. Per tant, si adores l’all, la teva bomba és la de Can Ganassa. Val a dir també, que, en conjunt, (pel lloc on és, els ingredients, etc) tenia un preu força just.

I per què no proves amb...

Les millors bombes de la Barceloneta | l’Òstia

Les millors bombes de la Barceloneta | Can Ramonet

Les millors bombes de la Barceloneta | La Bodega Peninsular


Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en deixar-ne un!

El teu comentari