Cuinar amb Thermomix?

Cuinar amb Thermomix? ~  ~ La ragazza col mattarello

A Espanya la thermomix surt com a segon google trend pel què fa a recerques al voltant del tema cuina, cosa que no passa ni a Itàlia, ni a França. Vol dir això que per aquí som més espavilats, més ganduls; estem més a la última o és que per tal de tenir un plat calent a taula, tant ens fa com hagi estat executat?

Abans de posar-m’hi a pensar he decidit informar-me, ja que he d’admetre que fins avui no m’havia mai cridat massa l’atenció aquest tipus específic de robotet. Desprès però d’uns quants videos, llegit opinions molt favorables i d’altres que no tant, segueixo sense tenir clar si, en el meu cas, i disposant del dineral que costa, que ja us dic que ara mateix no tinc, seria o no una bona inversió.

Compensa, el temps que ens estalviem usant la thermomix, un cop tastem el plat i en comparem la textura i sabors obtinguts amb aquells que haurien estat usant mètodes més tradicionals?

Teniu la thermomix o bé n’heu tastat algun plat amb el qual hagi estat cuinat? Us n’heu informat? Què en penseu vosaltres?

(Imatge de Goro Fujita)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *