Cuinar amb Thermomix?


Cuinar amb Thermomix? ~  ~ La ragazza col mattarello

A Espanya la thermomix surt com a segon google trend pel què fa a recerques al voltant del tema cuina, cosa que no passa ni a Itàlia, ni a França. Vol dir això que per aquí som més espavilats, més ganduls; estem més a la última o és que per tal de tenir un plat calent a taula, tant ens fa com hagi estat executat?

Abans de posar-m’hi a pensar he decidit informar-me, ja que he d’admetre que fins avui no m’havia mai cridat massa l’atenció aquest tipus específic de robotet. Desprès però d’uns quants videos, llegit opinions molt favorables i d’altres que no tant, segueixo sense tenir clar si, en el meu cas, i disposant del dineral que costa, que ja us dic que ara mateix no tinc, seria o no una bona inversió.

Compensa, el temps que ens estalviem usant la thermomix, un cop tastem el plat i en comparem la textura i sabors obtinguts amb aquells que haurien estat usant mètodes més tradicionals?

Teniu la thermomix o bé n’heu tastat algun plat amb el qual hagi estat cuinat? Us n’heu informat? Què en penseu vosaltres?

(Imatge de Goro Fujita)